(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES AND EDUCATION, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola bogʻcha yoshidagi va umumiy oʻrta taʼlim maktab yoshidagi bolalar tarbiyasiga oʻzbek folklori qanchalar ta’sir qilishi va oʻrni haqida. Hozirgi kunda folklor sohasini yanada rivojlantirish borasidagi amalga oshirilayotgan islohotlar, bolalar bilan olib boriladigan maʼnaviy -maʼrifiy muhim ahamiyatga ega ekanligi haqida. Abstract: About how much Uzbek folklore affects and role in the upbringing of the age-age and general school age children. It is about the ongoing reforms in the further development of folklore, the importance of child spiritual and financial importance. Аннотация: о том, сколько узбекского фольклора влияет и роль в воспитании детей по возрасту и общему школьному возрасту. Речь идет о продолжающихся реформах в дальнейшем развитии фольклора, важности духовного и финансового значения детей.