(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES AND EDUCATION, 2026)
Mazkur maqolaning maqsadi bolalarda gigiyenik tarbiyani shakllantirishda innovatsion yondashuvlarning mazmun-mohiyatini ochib berish, ularning samaradorligini asoslash hamda amaliyotda qo‘llash imkoniyatlarini tahlil qilishdan iborat. Shuningdek, maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida gigiyenik tarbiyani tashkil etishning samarali usullari va shakllari yoritiladi.