(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES AND EDUCATION, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy oliy ta’lim tizimida yangi media infratuzilmasining rivojlanishi Niklas Lumannning “ sotsial tizimlar nazariyasi “ asosida tahlil qilinadi. Tadqiqotda kommunikatsiya, avtopoezis va tizim differensiallashuvi tushunchalari orqali ta’lim tizimidagi o‘zgarishlar ochib beriladi.