(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES AND EDUCATION, 2026)
: Ushbu tezisda zamonaviy sog‘liqni saqlash tizimida xavfsiz inyeksiya qilishning xalqaro standartlari, zamonaviy texnologik yondashuvlari va tibbiyot xodimlarini qon orqali yuquvchi infeksiyalardan himoya qilish mexanizmlari tahlil qilingan. Inyeksiya xavfsizligini ta’minlashda muhandislik nazorati vositalari (smart-shpritslar) va inyeksiya asoratlarining oldini olishda hamshiralik taktikasi ilmiy jihatdan asoslab berilgan.