(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES AND EDUCATION, 2026)
Ushbu tezisda statsionar shifoxonaga bemorlarni qabul qilish jarayonida hamshiralik xizmatining oʻrni va Joint Commission International (JCI) xalqaro standartlarini amaliyotga tatbiq etish masalalari yoritilgan. Bemor xavfsizligi, identifikatsiya, triaj tizimi va pasientga yoʻnaltirilgan yondashuvlar tahlil qilingan.