TALIM JARAYONIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES AND EDUCATION, 2026)
Mazkur maqola ta’lim jarayonida zamonaviy texnologiyalarning rolini tahlil qiladi. Raqamli vositalar, sun’iy intellekt, virtual va kengaytirilgan reallik kabi texnologiyalar ta’limning samaradorligini oshirishdagi ahamiyati keng yoritilgan. Shuningdek, raqamli ta’lim vositalaridan samarali foydalanish yo‘llari, interaktiv metodlar, o‘quvchilarning raqamli savodxonligini oshirish masalalari ham tahlil qilinadi.