OLIY TA’LIM TIZIMI YANGI MEDIA INFRATUZILMASINI RIVOJLANTIRISH SHAROITIDA N. LUMANN NAZARIYASI ASOSIDA SOTSIOLOGIK TAHLIL (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES AND EDUCATION, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy oliy ta’lim tizimida yangi media infratuzilmasining rivojlanishi Niklas Lumannning “ sotsial tizimlar nazariyasi “ asosida tahlil qilinadi. Tadqiqotda kommunikatsiya, avtopoezis va tizim differensiallashuvi tushunchalari orqali ta’lim tizimidagi o‘zgarishlar ochib beriladi.