SURUNKALI KASALLIGI BO‘LGAN BEMORLARNI PARVARISHLASHDA "BEMORGA YO‘NALTIRILGAN YONDASHUV" (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES AND EDUCATION, 2026)
Mazkur ilmiy ishda surunkali va uzoq davom etuvchi kasalliklarga chalingan bemorlarni parvarish qilishda biopsixososyal yondashuvning klinik ahamiyati yoritilgan. Hamshiralik aralashuvida faqatgina jismoniy simptomlarni davolash emas, balki bemorning ruhiy holati, ijtimoiy muhiti va shaxsiy ehtiyojlarini inobatga olgan holda individual parvarish rejalarini tuzish samaradorligi tahlil qilingan.